Pomeranče ve víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Muškátový květ
  • 1 ks Skořice celá
  • 1 ks Vanilkový lusk
  • 6 ks Pomeranče
  • 1.5 šálek Víno bílé
  • 4 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 307 kcal
  • Sacharidy 61 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 7 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 61 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 658.8 mg
  • Vláknina 25525 mg
  • Vitamín A 25525 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 160.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na mírném ohni vaříme asi 15 minut víno, koření, cukr a semínka z vanilkového lusku. Poté necháme vychladnout. Oloupané pomeranče vložíme do mísy a zalijeme je kořeněnou směsí z vína.

Komentáře k receptu