Pyré z angreštu a rybízu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 502 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 82.5 mg
 - Draslík 329.8 mg
 - Vláknina 11100 mg
 - Vitamín A 11100 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 79.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Angrešty a černý rybíz dobře očistíme, omyjeme a rozmixujeme na kaši. Do pyré zašleháme smetanový bílý jogurt, 0,5 dl smetany, jahodový džem, 2 lžíce práškového cukru a směs dáme vychladit. Smetanu vyšleháme na tuhou šlehačku.
 - 
                                2
Vychlazené pyré rozdělíme do pohárů, ozdobíme šlehačkou, posypeme skořicovým cukrem a podáváme.