Vepřové kotlety s hruškami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 407 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 26 g
- Sodík 276 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 103.5 mg
- Draslík 598.2 mg
- Vláknina 4777.3 mg
- Vitamín A 4777.3 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Kotlety po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji a potom je i s výpekem přendáme do kastrolu a mírně opepříme. 
- 
                                2Hrušky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a položíme je řeznou plochou na kotlety. Přelijeme je citronovou šťávou promíchanou s cukrem. 
- 
                                3Pokrm pečeme v silně vyhřáté troubě za občasného přelévání vypečenou šťávou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        