Kedlubnový salát s jablky a jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 133 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 121 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 3.3 mg
 - Draslík 300 mg
 - Vláknina 6663 mg
 - Vitamín A 6663 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kedlubny a jablka oloupeme a nastrouháme na nudličky.
 - 
                                2
Přidáme jogurt, olej, sůl, cukr, citronovou šťávu a nasekanou pažitku. Vše promícháme a ihned podáváme.