Fenyklový salát s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 125 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 24 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 3.3 mg
 - Draslík 719.2 mg
 - Vláknina 12500 mg
 - Vitamín A 12500 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 48.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hlízy fenyklu opláchneme od nečistot a nakrájíme je na plátky. Na krájení můžeme použít škrabku, aby plátky byly co nejjemnější. Jablka oloupeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Pomeranče také nakrájíme na malé kostičky.
 - 
                                2
V misce stranou si smícháme jogurt, cukr a kečup. Šťávu z limetky vymačkáme do misky se zálivkou a z limetky oloupeme kůru. Polovinu kůry nasekáme a přidáme do misky k jogurtu. Pořádně zamícháme, aby se úplně rozpustil cukr.
 - 
                                3
Nakonec zamícháme fenykl s ovocem a zalijeme zálivkou. Pořádně vše promícháme a ihned podáváme.