Hroznový salát se smetanovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 546 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 333.3 mg
 - Vláknina 8778 mg
 - Vitamín A 8778 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hroznové víno opereme, překrojíme na půlky a dáme do misky. Omytá jablka zbavíme jádřinců, nakrájíme na malé kousky, přidáme do misky a ihned zakapeme citrónovou šťávou. Přimícháme nahrubo nasekané ořechy, zalijeme pomerančovou šťávou, přisypeme skořicový cukr a krupicový cukr. Vše dobře promícháme, odložíme do lednice, kde necháme odležet 30 minut.
 - 
                                2
Salát rozdělíme do salátových mističek. Každou porci ozdobíme smetanovým krémem a podáváme.