Bílý jogurt s jablky, vlašskými ořechy a skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 603 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 53 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 517.5 mg
 - Vláknina 53516 mg
 - Vitamín A 53516 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.8 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájíme si jablko na drobnější kostičky.
 - 
                                2
Smícháme jej s bílým jogurtem.
 - 
                                3
Přidáme kvalitní vlašské ořechy, ručně nalámané na menší kousky nebo nakrájené.
 - 
                                4
Nakonec přidáme skořici dle chuti, raději méně než více.
 - 
                                5
Můžeme ještě dosladit kapičkou javorového sirupu.
 - 
                                6
Vše důkladně promícháme a dáme vychladit.