Drůbeží salát se sýrem a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 345 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 257 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 78.2 mg
 - Draslík 319.6 mg
 - Vláknina 5706 mg
 - Vitamín A 5706 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařené nebo pečené drůbeží maso a jablka pokrájíme na nudličky. Osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a zalijeme jogurtem,
 - 
                                2
smíchaným s olejem.
 - 
                                3
Lehce promícháme a necháme chvíli rozležet.
 - 
                                4
Salát podáváme s pečivem.