Skořicový pudink se švestkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Švestky
  • 850 g Rýžový pudink
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 274 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 90 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 25.7 mg
  • Draslík 158.1 mg
  • Vláknina 3745.5 mg
  • Vitamín A 3745.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dle návodu na obalu si ohřejeme rýžový pudink. Mezitím si ve vedlejším hrnci ohřejeme čerstvé vypeckované švestky se skořicí. Pudink smícháme se švestkami, pořádně zamícháme a rozdělíme do misek.

Komentáře k receptu