Indický rýžový pudink

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Meruňky
  • 50 g Pistácie
  • 50 g Kardamom
  • 800 g Rýžový pudink
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 329 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 87 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 24.2 mg
  • Draslík 300.4 mg
  • Vláknina 10715 mg
  • Vitamín A 10715 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme rýžový pudink podle návodu na obalu. V míse nebo hmoždíři rozdrtíme kardamom na co nejjemnější prášek. Přidáme nasekané pistácie a pokrájené sušené meruňky. Obsah mísy smícháme s pudinkem, pořádně promícháme a necháme vychladit.

Komentáře k receptu