Kaše s broskví

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 12 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Celozrnné rýžové vločky
  • 100 ml Voda pitná
  • 1 ks Broskve
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 290 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 24 mg
  • Draslík 342 mg
  • Vláknina 5400 mg
  • Vitamín A 5400 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.9 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci uvaříme vločky s vodou asi 2 minuty, přidáme máslo a promícháme.

  • 2

    Omyjeme broskev, sloupneme v horké vodě slupku, broskev rozpůlíme a bez pecky ji rozmixujeme na kaši.

  • 3

    Broskev přimícháme do vločkové kaše.

Komentáře k receptu