Třešňový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1011 kcal
 - Sacharidy 93 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 104 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 93 g
 - Cholesterol 159.2 mg
 - Draslík 396.8 mg
 - Vláknina 9667 mg
 - Vitamín A 9667 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 65 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo s cukrem a vejci utřeme do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva, sůl a nakonec zlehka vmícháme mleté oříšky a mléko.
 - 
                                2
Část těsta nalijeme do formy vymazané máslem, poklademe vypeckovanými třešněmi a nalijeme zbylé těsto. Formu uzavřeme pokličkou (nebo přikryjeme papírem potřeným máslem) a vaříme v páře asi 1 hodinu.
 - 
                                3
Po vychladnutí vyklopíme pudink na mísu a povrch ozdobíme třešněmi.