Džem z čerstvých jahod, třešní a rybízu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
 - Sacharidy 47 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 47 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 144.3 mg
 - Vláknina 3700 mg
 - Vitamín A 3700 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 444.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechno ovoce očistíme, omyjeme, rybíz otrháme a z třešní odstraníme pecky. Cukr rozmícháme ve vodě a svaříme na hustý sirup. Ihed přisypeme ovoce a vše společně vaříme za stálého míchání do zhoustnutí.
 - 
                                2
Džem rozdělíme do čistých skleniček, po vychladnutí uzavřeme a uložíme na suchém a temném místě.