Kebab s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 556 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 243 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 128.1 mg
 - Draslík 861.1 mg
 - Vláknina 4703.8 mg
 - Vitamín A 4703.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 81.7 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z nastrouhané cibule, oleje, pepře a soli si připravíme marinádu, do které dáme na kostičky nakrájené maso. Necháme v chladu odležet přes noc.
 - 
                                2
Marinované maso napíchneme na špízy a ogrilujeme.
 - 
                                3
Rajčata přelijeme horkou vodou, oloupeme slupky, dužiny pokrájíme a necháme podusit na rozehřátém tuku s cayenským pepřem a solí.
 - 
                                4
Plátky chleba rozčtvrtíme a osmahneme na tuku. Osmažený chléb potřeme máslem, posypeme grilovaným masem a přelijeme rajčatovou omáčkou. Poté ještě polijeme rozmíchaným jogurtem a posypeme nasekanou petrželkou.