Koprová omáčka, vařené vejce, knedlík

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Knedlík kynutý
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 4 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Cukr moučkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 224 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 167 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 493.9 mg
  • Draslík 236 mg
  • Vláknina 3018 mg
  • Vitamín A 3018 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.4 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme.

  • 2

    Bešamelovou omáčku zahřejeme, ochutíme citronovou šťávou a cukrem a povaříme. Na konec vmícháme nasekaný kopr, prohřejeme, ochutnáme a podle chuti přidáme cuke nebo citronovou šťávu.

  • 3

    Podáváme s knedlíkem a vejci na tvrdo.

Komentáře k receptu