Hermelínový salát s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 201 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 198.2 mg
 - Vláknina 3440 mg
 - Vitamín A 3440 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.6 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hermelíny rozkrojíme napůl a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Rajčata omyjeme, pokrájíme na plátky, hlávkový salát dobře opláchneme a natrháme.
 - 
                                3
Salát upravíme na talíř, poklademe jej rajčaty a rozkrájeným sýrem.
 - 
                                4
Připravíme zálivku z octa, oleje a ochutíme ji bazalkou. Zálivkou pokapeme připravený salát.
 - 
                                5
Podáváme s bagetou jako rychlou a lehkou večeři.