Jahodová pěna s citrónem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 427 kcal
 - Sacharidy 68 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 83 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 63 g
 - Cholesterol 250.3 mg
 - Draslík 315.6 mg
 - Vláknina 6052 mg
 - Vitamín A 6052 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 91.2 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 311.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jahody očistíme, umyjeme. Do misky dáme tvaroh, cukr, citrónovou šťávu, vanilkový cukr, dva žloutky, vsypeme jahody s mlékem a ovocnou šťávou a mixérem všechno dobře rozmixujeme. Z bílku vyšleháme tuhý sníh, který vařečkou vmícháme do pěny.