Crostini s fazolovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 178 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 220 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 212.2 mg
 - Vláknina 532.3 mg
 - Vitamín A 532.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bagetu nakrájenou na plátky potřeme po obou stranách částí oleje, osolíme a opepříme. Urovnáme na plech a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 15 minut dokřupava.
 - 
                                2
Do hrnce s vroucí vodou vsypeme vyloupané zelené fazole, povaříme 2 minuty, scedíme a zchladíme studenou vodou. Z fazolí sloupneme tvrdou slupku.
 - 
                                3
Několik fazolí necháme stranou na ozdobu a zbylé vsypeme do mixeru spolu s oloupanou šalotkou, česnekem, zbylým olejem a estragonem. Vše rozmixujeme na pastu, kterou osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Topinky pastou potřeme těsně před podáváním. Ozdobíme celými fazolemi a opepříme.