Moravský bramborový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 260 g
 - Sodík 3362 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1544.1 mg
 - Vláknina 31232.2 mg
 - Vitamín A 31232.2 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 132.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a nakrájíme ji nadrobno. Nakládané okurky necháme okapat a pak je nakrájíme na malé kousky. Mrkev a petržel oškrábeme, omyjeme a také nakrájíme na malé kousky.
 - 
                                2
Brambory důkladně omyjeme a uvaříme ve slupce v osolené vodě doměkka. Mrkev a petržel také uvaříme doměkka.
 - 
                                3
Měkké vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pak k nim přidáme uvařenou mrkev a petržel, okurky a cibuli, opepříme, osolíme, dochutíme octem a vše důkladně promícháme.