Tygří krevety na pánvi v paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4358 kcal
 - Sacharidy 186 g
 - Tuky 135 g
 - Sodík 4697 mg
 - Bílkoviny 1381 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 6300 mg
 - Draslík 181.2 mg
 - Vláknina 5165.2 mg
 - Vitamín A 5165.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 88.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu rozehřejeme na 200C.
 - 
                                2
Papriky omyjeme, podélně rozřízneme na čtvrtiny a odstraníme semínka. Rozložíme na plech, potřeme olivovým olejem, osolíme a pečeme asi 15minut.
 - 
                                3
Krevety osmahneme na pánvičče s rozpáleným olejem spolu s větvičkou tymiánu a špetkou majoránky. Ke konci osolíme.
 - 
                                4
Upečené papriky rozdělíme na talíře a na každý z nich položíme dvě krevety. Pokapeme olivovým olejem, posypeme špetkou směsi bylinek a ihned podáváme.