Růžičková kapusta zapečená s těstovinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 964 kcal
 - Sacharidy 103 g
 - Tuky 48 g
 - Sodík 469 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 113.8 mg
 - Draslík 5.7 mg
 - Vláknina 8683 mg
 - Vitamín A 8683 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme okapat.
 - 
                                2
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
 - 
                                3
Kapustičky opečeme v kastrole na části másla, osolíme, opepříme a promícháme s těstovinami.
 - 
                                4
Směsí naplníme máslem vymazanou a strouhankou vysypanou zapékací mísu. Povrch zakapeme smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem.
 - 
                                5
Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.