Kuřecí křidýlka po bulharsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2213 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 171 g
 - Sodík 677 mg
 - Bílkoviny 141 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 643 mg
 - Draslík 1705.8 mg
 - Vláknina 8378.5 mg
 - Vitamín A 8378.5 mg
 - Vitamín B6 3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 62.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme a do pekáče naskládáme křidýlka, potřeme olejem, rozmačkaným česnekem a posypeme kořením čubrica.
 - 
                                2
Dáme na 20 minut do rozpálené trouby s kouskem másla.
 - 
                                3
Nakrájíme rajčata a cibuli na kolečka, která v polovině pečení přidáme ke křidélkům.
 - 
                                4
Osolíme, opepříme a bazalkou posypeme.
 - 
                                5
Pečeme na 200 stupňů 20 minut.