Fazolová polévka s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Fazole bílé
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 0.25 kávová lžička Pepř bílý
  • 1 ks Cibule
  • 2.5 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 464 kcal
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 531 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 78 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 2284.2 mg
  • Vláknina 39084.2 mg
  • Vitamín A 39084.2 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bílé fazole namočíme přes noc do vody.

  • 2

    Druhý den vodu slijeme a fazole dáme vařit do čisté osolené vody, přidáme celou cibuli, majoránku a bílý pepř.

  • 3

    Vaříme přibližně hodinu, až do změknutí fazolí.

  • 4

    Pro zjemnění chutě dáme do polévky lžíci másla.

Komentáře k receptu