Tetina polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 223 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 154 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 298.9 mg
 - Vláknina 4621.4 mg
 - Vitamín A 4621.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce vložíme skopovou krkovičku, osolíme, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Vaříme celkem asi dvě hodiny. Asi po hodině přidáme do vývaru kroupy, karotku, řapíkatý celer, cibuli, bobkový list a část petrželové nati.
 - 
                                2
Po uvaření vývar scedíme, maso obereme od kosti, nakrájíme a vrátíme zpátky do vývaru. Zpátky vrátíme i kroupy a pokrájenou karotku. Posypeme posekanou petrželovou natí a podáváme.