Vývar z králičího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Králičí maso
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1582 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 402 g
  • Sodík 1051 mg
  • Bílkoviny 210 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 570 mg
  • Draslík 5325.2 mg
  • Vláknina 35214 mg
  • Vitamín A 35214 mg
  • Vitamín B6 5.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 221.2 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Králičí hruď bez jater omyjeme a vaříme v osolené vodě s cibulí do poloměkka.

  • 2

    Potom přidáme zeleninu a vaříme doměkka.

  • 3

    Do přecezené polévky dáme zavářku dle chuti, odtavíme a posypeme petrželkou nebo pažitkou.

Komentáře k receptu