Rýžová polévka se zeleným hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 144 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 616 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 98.1 mg
 - Draslík 200.9 mg
 - Vláknina 3374.7 mg
 - Vitamín A 3374.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.9 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Přebranou rýži propláchneme a ve vývaru ji vaříme téměř doměkka.
 - 
                                2
Potom přidáme hrášek, prohřejeme a přilijeme i nálev z hrášku.
 - 
                                3
Po odstavení z ohně přidáme žloutek rozkvedlaný v troše vývaru, máslo a nasekanou petrželku.