Hovězí vývar se žloutkem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 147 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 11 g
- Sodík 710 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 256.8 mg
- Draslík 830 mg
- Vláknina 102.6 mg
- Vitamín A 102.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vývar z hovězích kostí před použitím dochutíme polévkovým kořením a převaříme. 
- 
                                2Žloutek pečlivě oddělíme od bílku a vkládáme do vařícího vývaru spolu s omytou a jemně nakrájenou petrželovou natí nebo pažitkou při podávání. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        