Polévka z růžičkové kapusty
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 209 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 15 g
- Sodík 1306 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 141.2 mg
- Draslík 1138 mg
- Vláknina 3945.5 mg
- Vitamín A 3945.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na másle. 
- 
                                2Zalijeme ji vývarem, osolíme a přidáme omytou, nakrájenou kapustu, na kostičky nakrájené brambory a opepříme. Vše uvaříme doměkka. 
- 
                                3Nakonec do polévky rozkvedláme vejce. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        