Jarušácká polévka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 377 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 17 g
- Sodík 1048 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 156.4 mg
- Draslík 1708.1 mg
- Vláknina 24434 mg
- Vitamín A 24434 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.8 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do vývaru přidáme na kolečka nakrájený pórek, pepř, sůl a vše krátce povaříme. 
- 
                                2Šunku a sýr nakrájíme na tenké nudličky, natvrdo vařená vejce nakrájíme na čtvrtky a na talíři zalijeme horkým vývarem. 
- 
                                3Polévku ozdobíme nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        