Zeleninový vývar
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 195 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 71 g
- Sodík 289 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1618.9 mg
- Vláknina 19282.8 mg
- Vitamín A 19282.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 147.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěnou, na hrubo nastrouhanou zeleninu uvaříme v osolené vodě cca 1/2 hodiny. 
- 
                                2Vývar zcedíme a poté v něm povaříme na růžičky rozebraný květák. Zároveň přidáme nudle či jinou zavářku a povaříme. 
- 
                                3Do hotové polévky přidáme jemně nakrájenou petrželovou nať. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        