Vývar s drůbežími knedlíčky a morkem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 230 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 20 g
- Sodík 909 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 142 mg
- Draslík 1050.7 mg
- Vláknina 28.1 mg
- Vitamín A 28.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kuřeci maso umeleme ve strojku, přidáme smetanu, bešamel, vejce a žloutky. Ochutíme špetkou mletého muškátového oříšku, vše promícháme na řidší těsto. 
- 
                                2Vyndáme morek z kostí a nakrájíme ho na kolečka. 
- 
                                3Vývar přivedeme k varu, lžičkou z těsta vykrajujeme knedlíčky a zavařujeme přímo ve vývaru asi dvě minuty. 
- 
                                4Do talíře vložíme 3 až 4 kolečka morku a zalijeme horkým vývarem s několika knedlíčky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        