Chřestová polévka s opečenou bagetou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 79 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 2 g
- Sodík 215 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 37.3 mg
- Vláknina 1158.8 mg
- Vitamín A 1158.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Chřest očistíme, nakrájíme na kousky a uvaříme v mírně osolené vodě. V taveném sýru rozmícháme rozetřený česnek, dále přimícháme papriku, natřeme jím kousky bagety a opékáme je na grilu asi 2 minuty. Chřestový vývar s kousky chřestu dochutíme pepřem, solí, cukrem. 
- 
                                2Polévku nalijeme na talíře, navrch položíme opečené kousky bagety a podáváme horké. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        