Celerový krém
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 525 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 207.4 mg
 - Draslík 776.4 mg
 - Vláknina 3247.3 mg
 - Vitamín A 3247.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 31.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozehřejeme máslo, přidáme jemně nakrájené uzené maso a osmahneme. Přidáme nahrubo nastrouhaný celer a znovu osmahneme. Vše zaprášíme moukou, opražíme ji, po částech zalijeme vývarem a povaříme 15 minut.
 - 
                                2
Polévku rozmixujeme a dáme ji znovu ohřát. Po odstavení z plotny přidáme žloutky rozkvedlané se smetanou. Nakonec přisypeme nasekanou celerovou nať.
 - 
                                3
Podáváme s toasty.