Hovězí zeleninová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 54 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 19 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 13.3 mg
 - Draslík 129.9 mg
 - Vláknina 2686.3 mg
 - Vitamín A 2686.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mrkev, celer a petržel oloupeme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme v kojenecké vodě doměkka.
 - 
                                2
Uvařenou zeleninu rozmixujeme s vařeným hovězím masem a kouskem čerstvého másla.