Jehněčí polévka s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 452 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 341 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 117.5 mg
 - Draslík 84.8 mg
 - Vláknina 1247.5 mg
 - Vitamín A 1247.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1187.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuchyňsky upravíme maso, pokrájíme na menší kousky, dáme vařit do slané vody.
 - 
                                2
Jemně posekanou cibuli osmahneme, přidáme mouku, sůl, pepř a ještě chvilku smažíme. Poté jíšku naředíme studenou vodou a vlijeme do polévky. Rozmražený špenát vložíme do hotové polévky, necháme přejít varem, dochutíme podle potřeby a odstavíme.
 - 
                                3
Nakonec přidáme jogurt.