Majonézová pomazánka ze sardinek v tomatě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Majonéza
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 balení Sardinky v rajčatové omáčce
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 239 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 1249 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 122.8 mg
  • Draslík 135.6 mg
  • Vláknina 2930.3 mg
  • Vitamín A 2930.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19 mg
  • Vitamín E 3.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Majonézu zředíme nálevem z konzervy, osolíme a opepříme.

  • 2

    Přidáme nadrobno nasekaná uvařená vejce, cibuli, papriku a okurku. Nakonec vmícháme na kostičky nakrájené sardinky. Opatrně mícháme, aby pomazánka zůstala kyprá.

Komentáře k receptu