Nejlepší pomazánka z tresčích jater

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 115 g Játra tresčí v oleji
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 50 g Okurky nakládané
  • 115 g Tvaroh měkký - nízkotučný
  • 35 g Cibule červená
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 2 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 314 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 67.2 mg
  • Draslík 48.5 mg
  • Vláknina 559.3 mg
  • Vitamín A 559.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.4 mg
  • Vitamín E 3.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno, petrželovou nať posekáme najemno.

  • 2

    Změklé máslo ušleháme se solí, po částech zašleháme tvaroh, mléko a tresčí játra. Směs vyšleháme dojemna, poté přimícháme ostatní suroviny.

  • 3

    Před podáváním necháme pomazánku vychladit.

Komentáře k receptu