Chřest po milánsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Chřest bílý
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 263 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 119 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 47 mg
  • Draslík 303 mg
  • Vláknina 6300 mg
  • Vitamín A 6300 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.4 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaný chřest svážeme nití do svazečku a uvaříme jej v osolené vodě.

  • 2

    Chřest přendáme na nahřátý talíř, přelijeme rozehřátým máslem a hustě posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu