Malínská vejce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 150 g Majonéza
  • 25 g Křen
  • 800 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 292 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 313 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 106.6 mg
  • Vláknina 330.4 mg
  • Vitamín A 330.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.6 mg
  • Vitamín E 4.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme je, nakrájíme na tenké plátky a osolíme.

  • 2

    Vejce upravíme na talířky a přelijeme majonézou ochucenou solí, citronovou šťávou a nastrouhaným křenem.

  • 3

    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře k receptu