Bruschetta s rajčetem a bazalkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 13 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Rajčata
  • 1 ks Ciabatta
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Bazalka
  • 3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 124 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 182 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 335.2 mg
  • Vláknina 4288.8 mg
  • Vitamín A 4288.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Opečeme ciabattu z obou stran dozlatova a necháme zchladnout.

  • 2

    Rajčata nakrájíme na čtvrtiny a rozetřeme v misce s olejem, čerstvou bazalkou, solí a pepřem.

  • 3

    Ciabatty potřeme z obou stran česnekem a rajčatovou směsí, pokapeme zbylou šťávou z misky a podáváme.

Komentáře k receptu