Salát z konzervované chobotnice se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Celer bulvový
  • 400 g Chobotnice
  • 6 ks Cibule sterilovaná
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 381 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 4304 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 96 mg
  • Draslík 2045 mg
  • Vláknina 27180 mg
  • Vitamín A 27180 mg
  • Vitamín B6 2.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 59.7 mg
  • Vitamín E 3.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Konzervu s chobotnicí v oleji vlijeme do mísy, přidáme očištěný a najemno nastrouhaný syrový celer, drobně nakrájenou pažitku a kečup.

  • 2

    Směs dobře promícháme a podáváme s rozpůlenými nakládanými cibulkami.

Komentáře k receptu