Paprikový salát s kuřecím masem a sýrem Feta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 407 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 268 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 103 mg
 - Draslík 252.1 mg
 - Vláknina 2546.5 mg
 - Vitamín A 2546.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 45.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařené kuřecí prsíčka nakrájíme na tenké proužky, které dáme do misky. Přidáme omyté, jadřinců zbavené, na tenké pásky nakrájené papriky. Potom ještě oloupanou a také na tenké proužky nakrájenou cibuli.
 - 
                                2
Z tatarské omáčky, smetany, pikantní hořčice, pepře, soli a drobně nasekané petrželové natě připravíme zálivku. Připravenou zálivkou zalijeme zeleninu a maso v misce. Promícháme, ochutnáme, podle potřeby dochutíme solí, pepřem a ještě jednou zamícháme.
 - 
                                3
Salát necháme v lednici odležet. Potom porcujeme na talíře. Na povrch každé porce dáme na malé kostky nakrájený sýr Feta a podáváme.