Ovocný salát jako předkrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 539 kcal
 - Sacharidy 58 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 211 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 54 g
 - Cholesterol 27.5 mg
 - Draslík 592.3 mg
 - Vláknina 23910 mg
 - Vitamín A 23910 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 73.7 mg
 - Vitamín E 6.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupaná jablka, grapefruit, žampiony a hlávkový salát nakrájíme na nudličky. Vše spojíme s majonézou se šlehačkou, osladíme a okyselíme citronovou šťávou.
 - 
                                2
Podáváme ve skleněných miskách a zdobíme praženými, na nudličky nakrájenými mandlemi, nakrájenými pistáciemi a dílky citronu.