Fenyklový salát s majonézou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 201 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 20 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 589.8 mg
- Vláknina 6039.8 mg
- Vitamín A 6039.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.5 mg
- Vitamín E 2.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěný fenykl nakrájíme na tenké proužky, spaříme vařící vodou, scedíme a vložíme do okyselené vody. Po chvíli fenykl vyjmeme, necháme okapat a urovnáme na talířky. 
- 
                                2Majonézu smícháme s octem, hořčicí, špetkou cukru, solí a pepřem. Nalijeme na připravený fenykl, hotový salát ozdobíme proužky papriky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        