Holubi na divoko
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 686 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 387 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 170.2 mg
 - Draslík 874.9 mg
 - Vláknina 21817.9 mg
 - Vitamín A 21817.9 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté holuby protáhneme na prsíčkách proužky slaniny, osolíme, svážeme, vložíme na zpěněnou cibuli s máslem dusit.
 - 
                                2
Přidáme očištěný, nakrájený celer, pepř, nové koření, hřebíček a očištěné holubí vnitřnosti.
 - 
                                3
Měkké holuby vyjmeme, šťávu zahustíme lžičkou mouky, povaříme a přecedíme.
 - 
                                4
Do omáčky vložíme holuby a prohřejeme.