Kuskus s olivami a zeleninou
Suroviny
- 400 g Kuskus
 - 300 g Cuketa
 - 400 g Rajčata
 - 200 g Olivy černé
 - 1 kávová lžička Koriandr čerstvý
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 0.5 kávová lžička Kmín drcený
 - 2 ks Čekanka
 - 4 ks Feferony
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 2 stroužek Česnek
 - 1 polévková lžíce Petržel - nať
 - 8 polévková lžíce Citronová šťáva
 - 1 polévková lžíce Provensálské koření
 - 4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 539 kcal
 - Sacharidy 91 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 659 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 91 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 754.2 mg
 - Vláknina 19414.5 mg
 - Vitamín A 19414.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 55.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuskus připravíme dle návodu. Nakypříme vidličkou a udržujeme v teple.
 - 
                                2
Cuketu nakrájíme na plátky, rajčata na dílky, cibuli na tenká kolečka, feferonky na nudličky a česnek posekáme nadrobno.
 - 
                                3
Promícháme citronovou šťávu, olivový olej, sůl, pepř, kmín a bylinky a vmícháme do kuskusu, přidáme zeleninu a olivy a podáváme ozdobené listy čekanky, petrželkou a sekaným koriandrem.