Maso s bramborami pečené v pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 907 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 490 mg
 - Bílkoviny 66 g
 - Uhlovodany 47 g
 - Cholesterol 225 mg
 - Draslík 2115.8 mg
 - Vláknina 18750 mg
 - Vitamín A 18750 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 39.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory omyjeme, neloupané nakrájíme na slabá kolečka, kterými poklademe pekáč. Kuře rozporcujeme, osolíme a vložíme na kolečka brambor. Pokud použijeme jiný druh masa, nakrájíme maso na plátky. Vše zalijeme rozmíchaným pivem s kořením. Koření můžeme zaměňovat dle chuti a možností.
 - 
                                2
Přikryjeme alobalem a pečeme v mírně vyhřáté troubě, dokud brambory nebudou měkké. Ke konci pečení alobal odstraníme, aby se brambory i maso pěkně dopekly a dobarvily.