Borůvkový pudink s čokoládou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 760 kcal
- Sacharidy 92 g
- Tuky 39 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 64 g
- Cholesterol 162.6 mg
- Draslík 398.7 mg
- Vláknina 13573.5 mg
- Vitamín A 13573.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 38.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Pudinkovou formu vytřeme trochou másla a vložíme ji do vodní lázně. Smícháme 120 g másla, třtinový cukr, dvě vejce, mouku, kypřicí prášek, kakao, borůvky, vložíme je do pudinkové formy a přikryjeme ji dvěma vrstvami alobalu. Formy povaříme hodinu v páře. 
- 
                                2Pět minut před koncem dáme do rendlíku čokoládu, javorový sirup, lžíci másla a rum, rozmícháme je dohladka. Pudinky zbavíme alobalu, obrátíme a polijeme čokoládovou omáčkou. 
- 
                                3Nakonec je ozdobíme borůvkami a malinami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        