Jablečný dezert
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 383 kcal
- Sacharidy 74 g
- Tuky 11 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 71 g
- Cholesterol 30.3 mg
- Draslík 251.7 mg
- Vláknina 8078.7 mg
- Vitamín A 8078.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 67.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rozkrojíme a jádřinců zbavíme jablka, nakrájíme na měsíčky, přidáme citronovou šťávu a posypeme cukrem a skořicí. 
- 
                                2Na másle jablka dozlatova opečeme. 
- 
                                3Jednotlivé plátky rozložíme na talířky a ke zbylému máslu přilijeme smetanu a med a povaříme. 
- 
                                4Medovou zálivkou přelijeme plátky jablíček, ozdobíme mátou a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        