Tmavý chléb s arašídy a hrozinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
  • 5 g Sůl
  • 10 g Droždí sušené
  • 50 g Arašídy
  • 60 g Hrozinky
  • 60 g Máslo arašídové
  • 10 g Cukr krupice
  • 100 ml Mléko plnotučné
  • 200 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 590 kcal
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 91 g
  • Sodík 449 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 2 mg
  • Draslík 90.3 mg
  • Vláknina 4144 mg
  • Vitamín A 4144 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 124.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme mléko, vodu, rozpuštěné arašídové máslo, přidáme tmavou mouku, cukr, sůl a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb, po zaznění signálu přidáme hrozinky i nasekané arašídy a necháme péct.

Komentáře k receptu